TERUGZENDINGSBELEID

Ons beleid geldt voor 30 dagen. Als er meer dan 30 dagen zijn verstreken sinds uw aankoop, kunnen wij helaas geen terugbetalingen of ruilingen aanbieden.
Om geretourneerd te kunnen worden, moet uw artikel ongebruikt zijn en in de staat waarin u het ontvangen heeft. Het moet ook in de originele verpakking zitten.
Bepaalde soorten goederen mogen niet worden teruggezonden. Bederfelijke waren, zoals levensmiddelen, bloemen, kranten of tijdschriften, kunnen bijvoorbeeld niet worden teruggezonden. Wij aanvaarden ook geen intieme of sanitaire producten, gevaarlijke materialen of stoffen, of ontvlambare vloeistoffen of gassen.

Andere artikelen die niet kunnen worden geretourneerd:

* Gift cards
* Downloadbare software
* Bepaalde gezondheidsproducten en producten voor persoonlijke verzorging
Om uw retourzending te voltooien, hebben wij een ontvangstbewijs of een bewijs van aankoop nodig.
Stuur uw aankoop niet terug naar de fabrikant.
In sommige gevallen wordt slechts een gedeeltelijke terugbetaling verleend: (indien van toepassing)
* Boeken met duidelijke tekenen van gebruik
* Cd’s, dvd’s, VHS-banden, software, videospelletjes, geluidsbanden of vinylplaten die zijn geopend.
* Elk artikel dat niet in zijn originele staat is, beschadigd is of onderdelen mist om welke reden dan ook die niet te wijten zijn aan een fout van onze kant.
* Elk artikel dat meer dan 30 dagen na levering wordt teruggestuurd

Restituties (indien van toepassing)

Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen en geïnspecteerd, sturen wij u een e-mail om u te laten weten dat wij het geretourneerde artikel hebben ontvangen. Wij zullen u ook laten weten of uw terugbetaling is goedgekeurd of afgewezen.
Indien goedgekeurd, zal uw terugbetaling worden verwerkt en uw oorspronkelijke creditcard of betaalmethode zal binnen enkele dagen automatisch worden gecrediteerd.

Vertraagde of ontbrekende restituties (indien van toepassing)

Als u nog geen terugbetaling hebt ontvangen, controleer dan eerst uw bankrekening opnieuw.
Neem vervolgens contact op met uw creditcardmaatschappij, want het kan enige tijd duren voordat uw restitutie officieel is overgemaakt.
Neem dan contact op met uw bank. Er is vaak een verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt geboekt.
Als u dit alles hebt gedaan en nog steeds geen terugbetaling hebt ontvangen, neem dan contact met ons op via contact@techwear.be

Verkoop- of promotieartikelen (indien van toepassing)

Alleen normaal geprijsde artikelen kunnen worden terugbetaald. Helaas zijn artikelen in de uitverkoop of in speciale aanbiedingen dat niet.

(Eventuele) omruilingen

Wij vervangen alleen artikelen die in eerste instantie defect of beschadigd zijn.  Als u het uwe door hetzelfde punt moet vervangen, gelieve ons te e-mailen op contact@tokyotechwear.fr en uw punt te verzenden naar 15 rue mauny, Saintes, Charente Maritime, 17100, Frankrijk.

Cadeaux Geschenken

Als het artikel bij aankoop als cadeau is aangemerkt en rechtstreeks naar u is verzonden, ontvangt u een tegoedbon ter waarde van het geretourneerde artikel. Zodra het geretourneerde artikel is ontvangen, wordt u per post een cadeaubon toegestuurd.
Als het artikel bij aankoop niet als cadeau werd aangemerkt, of als de persoon die het cadeau heeft gedaan de bestelling naar hem/haar heeft laten opsturen met de bedoeling het later aan u terug te sturen, sturen wij de terugbetaling naar hem/haar en weet hij/zij dat u zijn/haar cadeau heeft teruggestuurd.

Expédition Verzending

Om uw product terug te sturen, moet u het naar het volgende postadres sturen: 15 rue mauny, Saintes, Charente Maritime, 17100, Frankrijk.
De verzendkosten voor het terugsturen van uw artikel zijn voor uw rekening. Zij worden niet terugbetaald. Als u een terugbetaling ontvangt, worden de kosten van de retourzending in mindering gebracht.
Afhankelijk van waar u woont, kan de tijd die het duurt om uw omgeruilde product te ontvangen, variëren.
Als u een artikel met een waarde van meer dan £75 verzendt, raden wij u aan een traceringsdienst te gebruiken of uw zending te laten verzekeren. Wij garanderen niet dat wij het geretourneerde artikel zullen ontvangen.