Hoe lang zijn de geschatte levertijden

Verwerking, logistiek, voorraadbeheer en tenslotte verzending vergen een levertijd van 3 tot maximaal 15 werkdagen. Sommige producten worden veel sneller geleverd, u kunt op de productfiche zien wanneer het product sneller geleverd wordt. Wij doen alles wat in ons vermogen ligt om elk van onze klanten zo snel mogelijk te leveren, met behoud van de hoogste kwaliteit van onze producten.

Hoeveel zal ik betalen voor de levering

Wij leveren al onze producten wereldwijd gratis zodra de bestelling meer dan 30 bedraagt.

Ik heb niets van mijn pakje gehoord, wat moet ik doen Is het serieus

Tijdens het leveringsproces sturen wij e-mails om u op de hoogte te houden van de locatie van uw pakket. Aarzel niet om uw SPAM te controleren, en u kunt de voortgang van uw pakje volgen op de tracking pagina.

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen

U heeft uw bestelling nog niet ontvangen en u begint zich zorgen te maken Geen paniek. Tokyo Techwear™ zorgt voor een veilige levering. Onze klanten zijn het belangrijkst voor ons, u bent onze prioriteit. Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid op ons als een pakket verloren gaat. U kunt ons bereiken via e-mail: contact@techwear.be of via de contactpagina als u vragen of opmerkingen hebt.

Waar komen je artikelen vandaan

Onze producten worden in Europa en Azi vervaardigd en opgeslagen om de kosten te drukken en u de beste waar voor uw geld te bieden.

Levering in Frankrijk overzee (DOM-TOM)

Leveringen aan DOM TOM (overzees Frankrijk) duren vaak langer (tussen 30 en 60 dagen vanaf de dag van de bestelling) om voor iedereen financieel toegankelijk te blijven. Voor de volgende landen wordt een kleine extra kost gevraagd voor de levering: Guyana, Guadeloupe, Martinique, Mayotte, Runion, Saint Barthlemy, Saint Pierre en Miquelon, Nieuw-Caledoni, Wallis en Futuna, Frans-Polynesi en Saint Martin.

Kan ik mijn bestelling annuleren

U kunt natuurlijk uw bestelling annuleren, wij adviseren u om uw bestelling binnen 24 uur na levering te annuleren. Wij raden u aan zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen via contact@techwear.be: wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Ik wil mijn product terugsturen, wat moet ik doen

Zoals in artikel L221-24 is bepaald, hebt u tot 14 dagen na ontvangst van het pakket de tijd om uw bestelling te retourneren en om terugbetaling te verzoeken. Stuur ons gewoon een e-mail naar contact@techwear.be met uw bestelnummer. Om voor terugbetaling in aanmerking te komen, moet uw artikel nieuw zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin u het hebt ontvangen.

Zijn mijn bankgegevens veilig

Ja, de “HTTPS” in de URL’s van onze winkel toont de kwaliteit van onze diensten. HTTPS is de variant van “http” die beveiligd is door het gebruik van SSL/TLS-protocollen. HTTPS wordt gebruikt om de financile transacties van commercile sites te beschermen. Als e-handelaars zijn wij ons ervan bewust dat het gebruik van SSL tegenwoordig een must wordt. Het is de beste manier om uw gegevens te beschermen en u te beschermen tegen hackers en identiteitsdiefstal. Visueel wordt het SSL-certificaat voorgesteld door een hangslotje dat in de url-balk van de webbrowser verschijnt. Het wordt ook weergegeven door een “s” die “secure” betekent en die wordt toegevoegd aan het “http”-protocol op de website in de adresbalk.

Wat zijn uw betaalmethoden

Onze site biedt alleen veilige en betrouwbare betaalmethoden. Wij bieden zowel paypal als krediet- en debetkaarten aan.

Het artikel dat ik wil kopen is niet beschikbaar

De voorraad van onze producten wordt elke dag bijgewerkt, u kunt regelmatig terugkomen omdat geen van onze producten meer dan een dag niet op voorraad is.

Hoe kan ik contact met u opnemen

Pour nous contacter rien de plus simple, deux solutions s’offrent vous :

  • Per e-mail aan: contact@techwear.be
  • Of op onze contactpagina door hier te klikken

Onze klantendienst is 7 dagen op 7 open en zal u zo snel mogelijk antwoorden.

Ik wil graag “in bulk” bestellen

Indien u grote hoeveelheden wenst te bestellen, stuur dan een e-mail naar ons team op contact@techwear.be

Kunnen de kortingscodes gecombineerd worden

Nee. Behalve in uitzonderlijke gevallen of promotionele aanbiedingen, accepteren wij slechts n kortingscode per bestelling.